Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gebit veilig schoonmaken met zeep

Het veilig schoonmaken kunt u doen met de ouderwetse groene zeep (vloeibaar kan ook). De prothese wordt niet alleen mooi schoon maar blijft ook glad. Mijn tandarts radde mij dit aan i.p.v. te poetsen met tandpasta of tabletten te gebruiken.

W.a. seine-blok
2 0


Kunstgebit 's avonds in lauw water en citroen reinigen

Die speciale tabletten om een kunstgebit te reinigen maken de prothese ruw en kan irritatie van het tandvlees geven. Dit advies kreeg ik van mijn tandarts: kunstgebit savonds in lauw water zetten met een schijf citroen. Perfect!je prothese blijft mooi wit en wordt blinkend schoon.

Wilma
0 0


Nachtje in pure azijn reinigen

Laat uw gebitsprothese een nachtje in pure azijn staan, daarna afspoelen met water en met tandpasta poetsen. 1x per maand in de azijn is voldoende.

0 0


In azijn laten reinigen

Zet je prothese tanden in azijn, na een paar uurtjes weer schoon en fris, wel daarna met tandpasta poetsen.

Ans
0 0


Maak uw gebit schoon met borstel en dreft

Maak uw gebit makkelijk en goedkoop schoon met een stevige borstel en gewoon dreft, dubro(eigen merk mag ook) afwasmiddel. In tandpasta zitten schuurmiddelen waardoor de kunststof verkleurd en dof wordt. Je kan ook schoonmaakazijn verdunnen en de prothese er een paar uurtjes erin leggen, helpt goed voor tandsteen aan het gebit. Dus goedkoop en goed.

Kelly
0 0