Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Geen eetlust

Wat kan ik doen als ik weinig tot geen eetlust heb?

Merk je dat je weinig tot geen eetlust hebt en zoek je naar een manier om dit weer terug te krijgen? Bekijk dan de tips van Oma en wie weet werkt er wel iets voor je.

Acupunctuur

Een acupuncturist kan je hier goed mee verder helpen. Zij kunnen je ook voedingsadvies geven en zorgen dat je lichaam zijn balans (deze is verstoord door o.a. de antibiotica) weer terug kan vinden. Een van de dingen die in de Chinese geneeskunde basis is, is een milt vriendelijk dieet. Eet je groenten gekookt, eet deze uit t seizoen en de omgeving waar je leeft. Vermijd zoveel mogelijk bewerkt voedsel en wees niet al te schuitig met melkproducten en suiker/geraffineerde producten. Dit zal je milt versterken (dit orgaan is chinees gezien tevens belangrijk voor de eetlust).

Anoniem1984
Tip #19896


Probeer een probiotica zoals Yakult

Je zou eens een probiotica zoals Yakult kunnen proberen. Deze producten zorgen ervoor dat de darmflora herstelt en dat je weer honger krijgt.

Trees
Tip #19897


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen