Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gele tong

Wat kun je doen aan een gele tong?

Een gele tong is min of meer hetzelfde als een witte tong. Als je er last van hebt, is dat vervelend. Het voelt niet zo fris en het kan de geur van je adem beïnvloeden. Hier vind je 1 tip van Oma Weet Raad die je met het probleem van een gele tong kunnen helpen.

Ervaren gele tong verwijderaar

Ik heb veel last gehad van een gele tong en Baking Soda is ideaal te gebruiken als mondwater en pakt de gele tong heel goed aan. Pas wel op voor je tanden aangezien dit wel weer schadelijk kan zijn voor het gebied.

Keesje
Tip #18022

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.