Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gevoelloze vinger

Bestaan er huismiddeltjes tegen gevoelloosheid van de vingers?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over gevoelloosheid in de vingers en of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die hierbij kunnen helpen.

Warmte tegen gevoelloze vingers

Het kan vervelend zijn om geen gevoel in je vingers te hebben. Echter is het mogelijk om warmte tegen gevoelloze vingers te gebruiken. Door je vingers goed warm te houden, blijft er bloed naar je vingers stromen waardoor ze ook niet gevoelloos worden.

Anoniem
Tip #21216


Goed bewegen werkt tegen gevoelloze vingers

Als je pink bv gevoelloos is als die "slaap" dan kan je hem best heem en weer draaien als dat niet werk moet je hem onder koud water stoppen.

Eli
Tip #12054


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.