Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gladde huid

Wat zijn goede huismiddeltjes voor het krijgen van een gladde huid?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over het verkrijgen van een gladde huid en of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die hierbij kunnen helpen.

Kiwi zorgt voor een gladde huid

Snijd een kiwi (natuurlijke vit.C) doormidden (haal eerst een randje van de schil eraf) ga met een helft van de kiwi over een gereinigde gezichtshuid. Doe dit een maal in de week en je huid voelt dagen strak en glad aan.

Bella
Tip #2462
0 0
Stomen met eucalyptus voor goede huid

Als je een echte REINE HUID wilt moet je dit proberen !! Je laat water koken en giet eucalyptus druppels (te verkrijgen bij de apotheker)je neemt een handoek en leg die boven je hooft terwijl je je hooft boven het potje hangt. pas op !!! zorg dat er niet teveel lucht in kan komen hou je handoek goed dicht! en doe dit niet te lang 10 min is al meer dan voldoende ! daarna was je je gezicht gronding en je zal zien je krijgt een reine zachte huid

Tip #3020
0 0
Gekke gezichten trekken voor soepele huid

Ga elke ochtend even voor de spiegel staan en trek gekke gezichten met uw mond, wenkbrauwen en neus. Doe dit een paar minuten lang, gooi daarna een koude plens water in het gezicht en dep het voorzichtig af. Uw gezicht zal soepeler aanvoelen!!

Robijntje
Tip #3629
0 0
Gebruik baby-olie voor een gladde huid

Na het douchen ( Nog niet afdrogen ) gebruik je baby-olie en voorzichtig dep je het eraf. Als het eraf is gedept pak je bodylotion en smeer je jezelf in. Na een paar dagen zie je al snel resultaat :)

Tip #7363
0 0