Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Groei pijn bij kinderen niks ernstig maar erg vervelend laat ze een minuut of 15 op een koude vloer staan bijvoorbeeld op de tegels van de badkamer of keuken en de pijn verdwijnt of wordt minder.

Viola
0 0


Bij groeipijn gewoon de benen (meestal zit daar de meeste pijn) insmeren met SRL gelei..de pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon. Onze zoon stond vaak gillend in zijn kamertje als ie zulke pijn had en na veel getob kwam een vriendin met deze gouden tip. Werkelijk waar tijdens het gillen smeerde ik hem met pijn en moeite in en hij werd steeds rustiger en ging zo weer verder slapen...de volgende ochtend wist ie standaard niks van alle toestanden.. Hij is nu 16 en een robuuste man aan het worden! Er is dus hoop mensen!

Pascale
0 0


Gewoon even masseren kan vaak al helpen!

Bert
0 0


Mijn dochter van 6 heeft veel last van groeipijn. Ik masseer standaard iedere avond haar benen in met sesamolie. Deze olie heeft als eigenschap warm te worden bij het masseren. Mijn dochter wordt er rustog en rossig van, en heeft geen last meer van groeipijn. Het is ook erg fijn voor de band tussen ouder en kind.

Marielle
0 0