Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haarconditioner

Waar moet een goede haarconditioner aan voldoen?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over haarconditioner.

Geen shampoo/conditioner met siliconen

U kunt in de zomer beter geen shampoo of conditioner met siliconen gebruiken. Dit overconditionert je haar al snel bij de meeste mensen. je herkent het ingredient als het eindigt op -cone. Vb: Dimethicone, Cyclomethicone. In de winter echter kan uw haar deze ingredienten beter verdragen zonder er futloos, vet, statisch of slap van te worden. Dit door de weersomstandigdheden.

Marjolein
Tip #2266


Conditioner uitzoeken voor je type haar

Conditioner is belangrijk om uit te zoeken voor je type haar. Dit komt omdat niet elke conditioner voor elk type haar werkt. Hierbij kun je het beste kijken op het label van een conditioner. Deze geeft in de meeste gevallen namelijk aan voor welk type haar deze is. Ook kan het handig zijn om te testen met verschillende conditioners. Hierdoor weet je zeker of een conditioner voor je haar werkt. Of een conditioner werkt, kun je vaak zien aan de manier waar je haar er van uit komt. Op het moment dat je haar vettig of droog van conditioner wordt, kun je beter een andere conditioner kiezen.

Kim
Tip #21219


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen