Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haar verven? Vaseline langs de haargrens zorgt ervoor dat u geen vlekken in het gezicht krijgt.

2 0


Als u uw haar heeft geverft, en het zit op de hoofdhuid, kunt u dit weghalen met een vochtig watje met as (van een sigaret). Het is wel even vies, maar het werkt echt!

1 0


Vlekken op de huid die ontstaan na het verven van hoofdhaar worden gemakkelijk weggehaald door er een beetje (sigaretten) as over heen te wrijven.

1 0


Haarverf kun je het allerbeste verwijderen door voor het uitspoelen de verf op de huid te mengen met een heel klein beetje water en het dan los te emulgeren van de huid. Steeds een klein beetje water toevoegen tot het weg is. Daarna nawassen met shampoo. Het gebruik van sigarettenas of jif of scrubcreme werkt ook.

0 0


Mocht je toch vlekken op je huid krijgen tijdens het verven dan kun je deze verwijderen met een beetje sigarettenas.

0 0


Om verfvlekken van je hoofdhuid te verwijderen kun je boter erop smeren en het is zo weg.

0 0


Als er toch verf op de huid is gekomen, ga dan met het uitspoelen met de verf over de vlekken vrijven met wat water dan pas de rest gaan uitspoelen, vlekken ook weg!

0 0


Was het haar als u het voor het eerst gaat verven met afwasmiddel, zodat de kleur verf het gewenste resultaat krijgt! Dit hoeft alleen als u het voor het eerst verft (wassen met afwasmiddel) en is dus eenmalig en het hoeft niet herhaald te worden (bij een tweede verf beurt) dit is alleen voor diegene die dus zijn of haar haar voor het eerst verft! Door het te wassen met afwasmiddel haal je het laagje wat op je haar komt door de goedkopere schampoos weg en pakt de verf beter!

0 0


Verwijder het met een beetje aceton (nagellakremover) op een watje.

0 0


Haarverf kun je het beste met een babydoekje voor de billetjes van je huid verwijderen.

0 0


Met as over de vlekken wrijven, het werkt erg goed. Natuurlijk kan je beter de hoofdhuid goed insmeren met een creme voordat je gaat verven, maar het kan altijd gebeuren dat er toch wat op je hoofd komt!

0 0


Vaseline langs de haargrens. Wel met sigarettenas, het schuren valt best mee: beetje nivea. Als je snel bent verdwijnen de vlekken ook goed met melk.

0 0


Verf van de hoofdhuid kun je verwijderen door een beetje glassex op een watje te doen en daarmee eroverheen wrijven.

0 0


Als je bij het haarverven, verf op je huid hebt gekregen, kan je dit verwijderen met sigarettenas. Een oude kapperstruc.

0 0


Als je haarverf op je huid hebt gekregen pak gewoon een watje maak hem een beetje nat en doe er wat shampoo op. Daarmee gaan de vlekken zo van je huid af.

0 0


Als je het haar geverfd hebt zit er altijd nog wat verf in de flacon (laat er anders wat inzitten). Doe daar creme spoeling bij in en gebruik ieder keer na het wassen de creme spoeling. Op die manier blijft de kleur er langer in en dekt het ook de grijze haren.

0 0


Na het verven kun je de verfvlekken er met een watje met reinigende tonic voor je gezicht goed af krijgen.

0 0


Heb je haarverf op je gezicht of arm gekregen, dan kun je dit het best verwijderen tijdens het uitspoelen, gewoon je natte, nog vol verf zittende haren over de vlek wrijven en de verf verdwijnt. Kom je er pas later achter, dan werkt sigarette-as ook goed.

0 0


Haarverf haal je weg met dezelfde verf. Voordat je het gaat uitspoelen een heel klein beetje nat maken en dan masseren. Net zolang masseren totdat je ziet dat het weggaat. Niet te veel water gebruiken, pas als je geen vlekken meer ziet uitspoelen. Als je dit hebt gedaan heb je geen last meer van gekleurde oren of een helm effect!! Nogmaals verf haal je weg met verf!!Maar dan wel goed masseren!!

0 0


Overtollig haarverf kun je ook heel goed verwijderen met babydoekjes!!

0 0


Om te voorkomen dat je haarverf vlekken op je huid krijgt kun je je haargrenzen voor het verven insmeren met een goed vette zalf (bijv vaseline of uierzalf). De verf hecht dan niet en veeg je er zo weer af!

0 0


Maak na het verven van uw haar de vlekken schoon met oogmake-up remover op een watje of een gezichtsreinigings doekje. Werkt het beste direct na het inzetten van de verf.

0 0


Verf op verf laat los. Dus voor het uitspoelen van de verf , eerst de verf met een heel klein beetje water in masseren tot een soort van shampoo en je wast MET de verf goed over de hoofdhuid (rand) waar verf zit. Wedden dat het verdwenen is!! Succes!

0 0