Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ruwe handen worden heel zacht als je de handen "wast" met een schepje suiker. Geleerd van een ambassadeursvrouw, die veel handen moesten schudden.

1 0


Een schepje suiker in de palm van je hand scheppen en hierbij citroensap mengen en scrubben maar die handen tot je handen beginnen te tintelen, goed afspoelen met water en je hebt handjes zo zacht als fluweel.

Marjolein
1 0


Wil je graag zachte handen? Dit kan heel makkelijk door een scheut olijfolie en wat suiker over je hand te gooien, en ff lekker goed te wrijven. Spoel het er weer af. En tadá!

Marjolein
1 0


Wassen met koffiedik is een goed middel tegen ruwe handen.

0 0


Bij erg vuile handen met bijvoorbeeld smeerolie: was je je handen met vloeibare zeep, voordat je de zeep op je handen aanbrengt wat koffiedrab op je handen doen.

0 0


Voor superzachte handen is er de volgende methode: giet een hoeveelheid olie (olijf-, zonnebloem-, amandel-, maakt niet uit wat voor olie, maar olijfolie is een van de zachtsten) ter grootte van een euro in je hand en giet er vervolgens voldoende zout over totdat al het zout de olie heeft geabsorbeerd. Wrijf je handen vervolgens samen en smeer grondig in. Spoel af met lauwwarm water en... nog nooit zulke zachte handen gehad! Is ook erg lekker als lichaamsscrub voor onder de douche en bovendien erg geschikt voor droge huid.

0 0


Tegen Hardnekkig Vuile Handen: Sop uw handen 60 seconden in een bakje waspoeder (alleen als u geen wonden op de handen heeft!).

0 0


Als je b.v. na het uien snijden, of andere vieze klusjes, de geur van je handen af wilt hebben, was je handen dan met tandpasta, en ze ruiken weer heerlijk fris!

0 0