Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haren bleken

Hoe kun je het beste je haren bleken?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over het bleken van je haar en lees ook of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die hierbij kunnen helpen.

Haren bleken met 3% waterstofperoxide van kruitvat

Met 3% waterstofperoxide die voor 1 euro te koop is bij de Kruidvat kun je heel makkelijk je haren bleken! Je kunt de waterstofperoxide in een spuitflesje doen en elke dag je haar of een deel van je haar ermee nat maken. Ik heb donkerbruin haar en mijn onderste haargedeelte is na 1 week al donkerblond. Het resultaat is ook erg natuurlijk en het droogt je haar niet uit.

Fb
Tip #14115


Haar bleken met citroensap

Citroen heeft een blekend effect op je haar. Hierom kan het verstandig zijn om je haar te bleken met citroensap. Dit kun je doen door elke dag wat citroensap op je haar te smeren en dit een half uur in te laten trekken. Als je hierna je normale doucheroutine doet, zul je binnen een paar weken al een effect merken. Dit is vooral geschikt voor de onderste punten van je haar.

Mathilde
Tip #21222


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen