Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Doe 2 of 3 laagjes noppenfolie in je schoen onder je hiel en de druk is weg. Kan ook op een ander gedeelte van je voet als je daar pijn hebt met lopen.

5 0 3

De noppen loop je stuk en de pijn wordt er niet minder door .Een remedie tegen die pijn .Ontstekingsremmers ,aangepaste steunzolen, kine,oefeningen,ijs ,3weken gips en cortisone spuiten helpen niet .Ik ben ten eind raad .

0

Maak een mengseltje van roomboter en tandpasta. Smeer dat op je hiel, sok erover en blijf herhalen. Zou binnen paar dagen weg moeten zijn.

0

Ik heb maanden rondgelopen met hevige hielspoorpijn (diagnose hielspoor is bevestigd door huisarts). Ik heb op een gegeven moment een grote (ca 10 cm lang en 4 cm hoog) keukenschuurspons gepakt en deze in mijn schoen gedaan. Het voelt in het begin vreemd aan, echter de spons wordt vanzelf platter en nu enkele weken verder is de pijn is met 80% verdwenen. Andere tip/ondernomen actie is om schoenen met harde leren zolen te mijden en bijv 's avonds thuis op hardloop- (met veel demping) schoenen te lopen. Succes!

0

Login om een reactie te geven: