Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hielspoor

Hoe kan je hielspoor op een goede manier behandelen?

Bekijk hier tips van Oma die gaan over hielspoor en of er huis-, tuin- en keukenmiddelen zijn waarmee je dit kunt behandelen.

Noppenfolie in schoen helpt bij hielspoor

Doe 2 of 3 laagjes noppenfolie in je schoen onder je hiel en de druk is weg. Kan ook op een ander gedeelte van je voet als je daar pijn hebt met lopen.

Anita
Tip #5496


Kookhydraatarm eten verhelpt hielspoor

Na 1,5 jaar hielspoor, alles geprobeerd koolhydraatarm gaan eten want suiker is een voedingsbodem voor ontstekingen. Binnen 1 maand van hielspoor én aangekomen kilo's omdat ik niet meer kon sporten af. Het is de eerste weken even moeilijk maar het is het dik waard!

Jasmijntje
Tip #15453


Hielspoor en suikers

Hielspoor is zeer vervelend. Ik heb er wel een ervaring mee. Ik kies er daarom voor om minder suikers te gaan eten. Doordat je minder suikers eet, heb je er minder last van. Dit heb ik al op vele manier ervaren. Dat is dan ook de reden dat ik ervoor kies om suiker verlaagde producten te gebruiken en niet te veel suiker te eten. Op die manier kan ik voorkomen dat ik er in de toekomst misschien weer meer last van ga krijgen. Het zal zonde zijn als dat zal gebeuren.

Hiel
Tip #20909


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen