Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hoge bloeddruk

Wat zijn grootmoeders tips tegen een hoge bloeddruk?

Bekijk hier de tips en ervaringen van anderen die gaan over een hoge bloeddruk.

Rozijnen tegen een hoge bloeddruk

Op je nuchtere maag elke dag 15 rozijntjes opeten.

Jr mulder
Tip #4743
11 3
Bloeddruk verlagen met hibiscus thee

Hibiscus thee helpt om op natuurlijke wijze de bloeddruk te verlagen. Je hebt nodig: -1-2 theelepels gedroogde hibiscus -1 kopje heet water -Honing, citroen of een snufje kaneel (optioneel) Breng water aan de kook en voeg de gedroogde kruiden toe en het snufje kaneel indien van toepassing. Laat 5 minuten trekken. Voeg eventueel honing en citroen toe en drink de thee twee tot drie keer per dag.

Tip #14550
0 0
Walnoten en chocolade tegen een hoge bloeddruk

Walnoten eten op de lege maag, en in de avond pure chocolade. Verlaagt de hoge bloeddruk aanzienlijk.

MilaGila
Tip #15826
0 0
Hoge bloeddruk

Ik heb al jaren last van een hoge bloeddruk. Het beste is het om de zoutinname te beperken. Ongemerkt krijgen we elke dag heel veel zout binnen. Kook daarom vers, gebruik geen pakjes en zakjes of kant en klaar maaltijden en voeg weinig tot geen zout toe. Bedenk dat in alle bewerkte producten vaak veel zout zit. Ook eten van afhaalrestaurant bevat vaak te veel zout voor mensen met een hoge bloeddruk.

MjimMjam
Tip #16640
0 0
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.