Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als je een ingegroeide nagel hebt, kun je het beste soda badjes maken en je voet erin doen, en goed afdrogen. Om erger te voorkomen kun je het best naar de huisarts gaan.

4 5

Soda zorgt ervoor dat het juist slomer geneest

0

Soda hielp bij mij niet. Ben er uiteindelijk voor naar de dokter geweest. Heb er nu last van bij mijn andere voet, wat bij mij helpt is om een V te knippen in het midden van de nagel, tot iets in het vlees. Hierdoor trekken de nagels vanaf de buitenkant naar binnen toe, en gaat de teennagel die aan het ingroeien is, over.

0

biotex badje is beter dan soda

0

Ontsmetten met dettol en smeren met betadi ne zalf.

0

Biotex is helemaal niet zo goed als gedacht wordt. Het is pas na lange tijd werkzaam en dus heb je er weinig aan. Bij een ingegroeide teennagel moet je groene zeep gebruiken. Smeer dit op de nagel en herhaal dit elke nacht. De nagel wordt soepel en kan verder groeien. Indien dit niet gaat, kan de pedicure van alles ondernemen. Ook kan de huisarts een stuk van de nagel verwijderen. Ik vond dat erg pijnlijk en heb er zelfs morfine bij geslikt, maar bij mij ging het flink mis. Groene zeep helpt echt!

1

Login om een reactie te geven: