Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Geloof me. Heb al 10 jaar kalknagel op m'n rechtervoet. Alles geprobeerd. Wilde absoluut geen pillen van de dokter. Dus laatste wat ik nog niet had geprobeerd was appelazijn en vicks vaporub. Ben nu bijna drie maanden verder en mijn nagel is sinds 10 jaar zo goed als schoon en de schimmel is uit gegroeid. Wauw! Kijk nu al uit naar de zomer! Dagelijks watje met appelazijn op de nagel (goed doordrenken met azijn) en watje met tape om nagel binden. Liefst nachtje mee slapen. Volgende dag vicks erop smeren. Dit paar weken volhouden. Afgelopen maand geen watjes meer gebruikt. Alleen dagelijks ingesmeerd met vicks voor t slapen gaan en in de ochtend wat appelazijn erop druppelen. Ook kun je azijn op nagel aanbrengen en intrekken en daarna vicks erop. Goedkoop en het beste medicijn!!!

11 2

Gewone appelazijn wat je in de winkel bij de normale azijn kunt krijgen

0

Na 1x een kwartier in de appelazijn/water te zitten met mn voeten en daarna insmeren met vicks vaporub, zag ik meteen verschil! De witte laag was al meteen bijna weg!

0

Login om een reactie te geven: