Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wat ook helpt tegen een kater(doe ik altijd)neem als je uitgeweest bent voor je gaat slapen een glas koude melk of chocolademelk en als je opstaat heb je nergens last van.

1 1

Helemaal waar maar ik zou geen melk of chocomelk pakken om eerlijk te zijn. Melk bederft als het warm word. En zodra de melk met de maagzuur en alcohol in contact komt verzuurt het in je maag. Dit kan er voor zorgen dat je misselijk word en dan vervolgens met het toilet gaat knuffelen. De reden dat je geen kater hebt gekregen is simpel weg doordat je vocht hebt genuttigd voor het slapen gaan. Alcohol onttrekt vocht en door een aantal glaasjes water of cola of wat dan ook te drinken zorgt ervoor dat tijdens je slaap er nog voldoende vocht is om je hersenpan mee te voorzien. De koppijn komt namelijk van een laag vochtgehalte in je hersens. Je hersens zwellen vervolgens op en drukken tegen je voorhoofd aan. Dit is waar de koppijn vandaan komt. Gewoon wat water of beter zelf Cola. Klink raar he ? klopt maar cola was origineel ontworpen als medicijn en vooral om hoofdpijn tegen te gaan. Ook helpt cola maagzuur terug te dringen aangezien cola niet te verwerken is door je maagzuur. Daarboven op zit er een hoop zoetstoffen in cola. Dat help ook een hele hoop.

0

Login om een reactie te geven: