Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ook ik heb al vanaf mijn jonge jaren last van koortslippen, ik heb al zowat alles geprobeerd en niks hielp. Gister weer een koortslip en maar eens de tip van Alcohol erop doen geprobeerd, het werkt perfect. De koortslip is vandaag (2e dag) al zowat helemaal weg!! Paar x per dag alcohol erop doen met een wattenstaafje, zodra het korstje is uitgedroogd heb ik deze voorzichtig weggehaald ook met een wattenstaafje en weer herhaald met alcohol!

7 5

Moet het pure alcohol zijn, of mag het ook wijn/etc zijn?

0

Lijkt mij behoorlijk pijn doen, als het wondje open is.

0

Julian, minimaal 70% alcohol. Te koop in kleine flesjes bij de kruidvat, speciaal voor reinigen van de huid en medische instrumenten. Wijn helpt vooral om er geestelijk wat minder last van te hebben ;)

0

Alcohol werkt bij mij ook goed, paar x per dag met wattenstaafje.Het korstje probeer ik te laten zitten ivm vocht wat er dan uitkomt. Korst laat vanzelf los. Overdag aanstippen met alcohol en 'S avonds sudocreme (zinkzalf) er op.

0

Hoelang duurt het voor het weg gaat als je het korstje erop laat?

0

Login om een reactie te geven: