Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haar krullen

Hoe kan je mooiere krullen krijgen?

Of je nou krullen met sokken wilt maken of papillotten wilt indraaien. Oma weet wel raad met het krijgen van krullen in jouw haar.

Bier in je haar en dan krullen

Nachten heb ik wakker gelegen van de papillotten in m'n haar omdat ik zo graag krullen wilde. Maar na een uur waren ze er al weer uitgezakt. Ik doe nu eerst Bier in mijn haar. En doe dan de papillotten er in. Op die manier kan ik zelfs 2 dagen krullen hebben. Het klinkt misschien wat vies maar je ruikt er niks van en je haar word er ook niet vet van. Succes ;)

Marieke Schilperoort
Tip #3990
2 0
Zwitsal billendoekjes voor krullen

Mijn tip is om in plaats van papillotten, Zwitsal billendoekjes in je haar te draaien, het zelfde als papillotten maar dan slaap je lekker en het blijft 3-4 dagen zitten.

Fleur!!!
Tip #8816
1 0
Je haar om sokken heendraaien

Je haar om sokken heen draaien, als je haar er helemaal om een sok zit, met de 2 uiteinden van de sokken een knoop maken. Zo blijft je haar om de sok heen zitten. Slaap er een nachtje mee en de volgende dag heb je hele mooie krullen ! Als ze niet goed blijven zitten doe dan een beetje haarlak vóór het indraaien in.

Brechtje Kneppers
Tip #11684
1 0