Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haar krullen

Hoe kan je mooiere krullen krijgen?

Of je nou krullen met sokken wilt maken of papillotten wilt indraaien. Oma weet wel raad met het krijgen van krullen in jouw haar.

Bier in je haar en dan krullen

Nachten heb ik wakker gelegen van de papillotten in m'n haar omdat ik zo graag krullen wilde. Maar na een uur waren ze er al weer uitgezakt. Ik doe nu eerst Bier in mijn haar. En doe dan de papillotten er in. Op die manier kan ik zelfs 2 dagen krullen hebben. Het klinkt misschien wat vies maar je ruikt er niks van en je haar word er ook niet vet van. Succes ;)

Marieke Schilperoort
Tip #3990


Zwitsal billendoekjes voor krullen

Mijn tip is om in plaats van papillotten, Zwitsal billendoekjes in je haar te draaien, het zelfde als papillotten maar dan slaap je lekker en het blijft 3-4 dagen zitten.

Fleur!!!
Tip #8816


Je haar om sokken heendraaien

Je haar om sokken heen draaien, als je haar er helemaal om een sok zit, met de 2 uiteinden van de sokken een knoop maken. Zo blijft je haar om de sok heen zitten. Slaap er een nachtje mee en de volgende dag heb je hele mooie krullen ! Als ze niet goed blijven zitten doe dan een beetje haarlak vóór het indraaien in.

Brechtje Kneppers
Tip #11684


Mooiere krullen? Föhn met diffuser

Als je mooiere krullen wilt kan je het beste net als de kappers föhnen met een diffuser. Als je daarna even een tijdje ondersteboven hangt zal je zien dat je snel al veel mooiere krullen krijgt!

Desiree
Tip #19326


Krullen: Zijden Kussensloop

Mooiere krullen krijg je als je haar minder knoperig is als je wakker wordt. Dit bereik je door te slapen op een zijden kussensloop.

Harmonie
Tip #19327


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen