Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hou ze proper onder de nagel met steradent tabletten een beetje warm water tablet erin en een beetje weken. Ook voor de echte nagels.

Marleen van Bever
0 0


Werkt ook bij gewone nagels. Doe een bruistablet (voor je gebit)in een bakje water laat je nagels erin weken en ze worden weer mooi schoon .

0 0


Smeer de onderkant van je kunstnagels in met blanke nagellak en je nagels blijven schoon er trekt geen vuil meer in.

0 0


Kunstnagels afgebroken of gewoon zat?Schuif een dunne naald tussen de echte-en kunstnagel. Dat is soms moeilijk, maar meestal lukt het wel bij de nagelriem of daar waar de echte nagel is afgeknipt. Duw op het uiteinde van de naald zodat de punt omhoog komt en er lucht onder de nepnagel komt. Langzaam de hele nagel bewerken, totdat de kunstnagel helemaal los is. Het kost tijd, maar het werkt.

Wendela
0 1


Nooit je kunstnagels er zelf af peuteren of trekken. Ook niet met een naald eronder. Daardoor trek je ook het bovenste laagje van je natuurlijke nagel eraf, waardoor je nagels erg beschadigen en heel dun worden. Ga terug naar de nagelstudio en laat je kunstnagels professioneel verwijderen.

Een nagelstyliste
0 0