Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Lipgloss zelf maken

Hoe kan je zelf het beste Lipgloss of lippenbalsem maken?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over hoe je zelf spulletjes voor op je lippen kunt maken.

Oogschaduw met vaseline

Wil jij je eigen perfecte lipgloss? nou hier komt het recept: doe oogschaduw die je mooi vind in de vaseline even in de vriezer.... en klaar je zelf gemaakte lipgloss! Vaseline is nu niet alleen maar goed voor je lippen maar het geeft je ook een perfecte uitstraling!

Saja
Tip #2413


Vaseline en lipgloss

Doe eerst wat vaseline op je lippen en daarna een lopgloss! het blijft langer zitten, en is fijner voor gevoel!

Elsje
Tip #2435


Maak zelf lippenbalsem

Is je lippenbalsem op? Dan maak je er zelf eentje! Dit heb je nodig: vaseline, een kaarsje, een theelepel, een klein leeg potje met deksel, lipgloss, een soeplepel, wattenstaafjes, een aansteker of lucifer. Dit moet je doen: neem 2 theelepels vaseline. Zet dit in het potje. Doe er niet meer dan een theelepeltje lipgloss bij. Roer dit met een wattenstaafje tot je het goed vindt.
Steek het kaarsje aan met de lucifer of aansteker. Haal met de theelepel je spul uit het potje. Zet dat nu op de soeplepel. Houd de soeplepel boven het kaarsje. Uiteindelijk gaat je spul smelten. Laat het een gesmolten, gladde massa worden. Zet het spul nu terug in het potje en doe de deksel dicht. Zet het nu tien minuten in de vriezer. Heb je geen vriezer? Zet het dan een dag in de koelkast. Als je dat hebt gedaan, laat je het eventjes ontdooien. En asjeblieft, hier heb je je nieuwe lippenbalsem.

Mabel
Tip #4864


Lipgloss zelf maken met vaseline

Vaseline kun je voor een hele hoop verschillende dingen gebruiken. Ik gebruik het door er zelf lipgloss van te maken. Ik doe er dan wat oogschaduw bij en dat is het enige wat je hoeft te doen. Het is lekker makkelijk en ook niet al te duur. Het kost namelijk eigenlijk niets, als je alles al in huis hebt.

Vaselentje
Tip #20912


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen