Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik heb zowat alle tips gebruikt maar ze werken niet, mijn dochter heeft al maanden luizen en ze geraakt er maar niet vanaf, tot een tijdje geleden. Een vriendin vertelde me dat je een rauw ei met een theelepel citroensap en een halve theelepel azijn moet mengen en dan op het haar uitspreiden en een half uur laten inwerken, dan uitspoelen en een cremespoeling aanbrengen, kam het haar met een luizenkam 2 maal per dag en doe dit 2 weken lang of nog langer. Ik heb het geprobeerd en mijn dochter was meteen van de luizen af. Zeker proberen, gegarandeerde werking. Veel succes en ik hoop dat u of uw kind van de luizen verlost raakt. Groetjes Marianne

14 9

Hoe vaak moet je deze oplossing in het haar smeren?

0

Marianne, dood deze methode ook luizen, of maakt ze alleen mogelijk de luizen er makkelijk uit te kammen? Mijn zoon heeft dreadlocks, en jammer genoeg ook luizen gekregen. ik heb alles geprobeerd om ze weg te krijgen, maar het lukt niet. Hij wil zijn dreadlocks niet afknippen, wat ik begrijp. Maar ik zoek nu een methode die echt helpt. Wie kan me helpen?

3

Mijn dochter had heel lang luizen en ik had veel geprobeerd en ik zocht hopeloos naar een oplossing. Toen vond ik deze tip. Mijn dochter is nu helemaal verlost van luizen! deze tip is geweldig en zeer effectief!!! bedankt Marianne, ik heet trouwens ook Marianne.

6

Fantastische tip Marianne, bedankt! Deze tip heeft me goed geholpen om eindelijk van de luizen verlost te raken. Bedankt!

5

als ik liuzen had zoe ik het gebruiken hoor

0

Deze methode werkt uitmuntend

5

Ik hou van deze tip, hij heeft mij echt geholpen

4

Fantastische tip! Werkt zeer goed

1

Komen met jouw tip, ook de neten goed los van de hoofdhuid?

0

Login om een reactie te geven: