Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Make-up verwijderen

Hoe kan je make-up het beste verwijderen?

Make-up remover werkt goed, maar kun je ook make-up verwijderen met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes? Dat kan toch weer een ritje naar de drogist schelen ...en een paar centen niet te vergeten.

Make up verwijderen met microvezeldoekjes

Microvezeldoekje kopen en dan nat maken en rustig je make-up van je ogen wrijven. En na een paar dagen doe je het doekje in de was en kan je hem weer opnieuw gebruiken. Super goedkope oplossing en goed voor de huid rondom de ogen.

Marjolein
Tip #5752


Kokosolie als make-up remover

Kokosolie om make up te verwijderen! Liefst in pure vorm, heel goedkoop te vinden in aziatische supermarkten. Je brengt het op jouw gezicht, wrijven, en al de make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon, zelfs ook opgedroogde eye-liner. Daarna afspoelen met water. Het is nog eens goed voor de huid ook. Beste middel dat ik ooit heb gebruikt.

Tip #6819


Make-up verwijderen met bodylotion

Make-up is natuurlijk erg mooi om op te hebben. Echter is het belangrijk om dit ook weer te verwijderen na een lange dag. Dit kan een lastige klus zijn als je geen speciale make-up remover hebt. Gelukkig is het mogelijk om bodylotion te gebruiken om de make-up te verwijderen. Dit komt omdat het vet in de bodylotion de make-up van je huid af kan krijgen. Hierbij is het wel belangrijk om een goede bodylotion te gebruiken. Anders kan dit namelijk schadelijk zijn voor je huid. Bij het verwijderen van de make-up kun je het beste watjes gebruiken.

Kareltje
Tip #21233


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen