Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tandpasta en keukenzout! Je doet op een bordje een streepje tandpasta (maakt niet uit welke) en daarover strooi je een theelepeltje zout en dat roer je door elkaar en smeert het bv. Op je neus en bedek goed de neusvleugels met het mengsel en dat laat je 5 min. Intrekken en daarna masseer je voorzichtig je neus dan was je het met warm water en eindig met koud zodat de poriën dan kleiner worden en weg zijn ze :) de eerst 10 min kan je neus nog wat rood zijn maar dat trekt gelijk weer bij.

38 10

Goede tip! Wat ook helpt is je gezicht goed stomen en dan met een Comedonenlepel de mee-eters uitduwen. Dit is hygiënischer dan met je nagels. Succes :)

3

Wow het werkt gewoon

3

Het helpt niet.

0

Het helpt!! Bedankt!! Xxx

0

Nope 2 personen heeft niet mogen baten. .... ;'(

1

Zal op een zwaar lelijke pukkelenkop echt niet helpen.

1

Kan je dit vaker achter elkaar doen of is dat een risico?!

0

Niet meer dan 2 keer per week. Let wel, menthol in tandpasta is zeer schadelijk voor de gezichtshuid en kan de talg in de mee eters bevorderen. Hetzelfde geldt voor alcohol, eucalyptus, citroen en limoen. Het beste wat je kan gebruiken zijn kleimaskers, gezichtsgel en crèmes (zonder extra verdikkingsmiddelen) en iedere dag gezond eten.

0

OMG!!! dit werkt bij mij zo goed... dr zijn nog een paar over maar dit is echt geweldig!! dankjewell

0

Het heeft bij mij helaas niet geholpen... Vrijwel direct toen ik dit probeerde raakte mijn huid al geïrriteerd mijn neus (waar ik het dus heb aangebracht) begon heel erg te branden. Toch laten zitten maar helaas bij mij geen verandering. Sterker nog ik heb het gevoel dat ik er nu nog een probleem bij heb mee-eters en een geïrriteerde huid. Het is natuurlijk wat bij welke huid hoort. Misschien heeft het dan toch aan mijn tandpasta gelegen?! (sensodyne) Het is het proberen waard, maar voor mij geld geen volgende keer meer... Nog een tip tussendoor honing met suiker werkt wel voor mijn huid misschien kunnen jullie dit ook proberen mocht de tandpasta met zout voor jullie ook niet werken :) Succes allemaal met het verzorgen van jullie huid!

0

Login om een reactie te geven: