Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Menstruatie tips

Wat kan je allemaal doen om de menstruatieperiode beter te laten verlopen?

Bekijk deze tips rondom het onderwerp menstruatie.

Menstruatietips

Als je zeker wilt weten dat je niet doorlekt, neem dan altijd een extra broek en of maandverband mee. Zorg er voor dat je zwart draag en iets wat aan de achterkant ietsje langer is. Als je hele erge buikpijn hebt kan je een warmtepleister omdoen.

Bibi B
Tip #8956
1 0
Verveine kruiden in je thee

Ik heb altijd een zakje met kruiden en dat heet verveine en dat helpt heel goed . Je moet het lang in je thee laten hangen, is wel vies, maar je wordt er wel beter van. Niet te snel achter elkaar drinken want anders werkt het niet.

Aisha Goverde
Tip #11604
1 0
Sint Janskruid bij Menstruatie

Zie hier de tip om Sint Janskruid te nemen. Werkt inderdaad goed, maar LET OP: Sint Janskruid vermindert de werking van de anticonceptie-pil. Hierdoor wordt de kans op zwangerschap groter.

Marjoleintje
Tip #8810
0 0
Thee met honing of een kruik

Heb je last van buikpijn, hoofdpijn of keelpijn door je menstruatie? Als je buikpijn of hoofdpijn hebt is het slim om wat thee met honing te drinken, een kruik te maken en lekker gaan slapen. Vaak is de hoofdpijn/buikpijn al wat afgezakt. Heb je last van keelpijn? Dan is het slim om lekker veel thee met honingen te drinken, en lepels honing (is ook nog eens heel lekker ;). (Bij onuitstaanbare pijn kun je toch beter naar de huisarts gaan.)

BlijfLachen
Tip #11641
0 0