Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier

Tip van mijn mama. Bij menstruatie pijn een pannetje met melk opwarmen en daar een klontje boter in doen. Niet meer laten koken dan. Is een tip die ik nu zelfs bij mijn dochters gebruik

3 5 1 0


Om het te verzachten: Drink thee van grove oregano. Gewoon in zo"n thee-ei.

5 0 0


Als bij pijn in de buik en/of rug paracetamol niet meer helpt, neem dan een strook duck-tape, bestrooi die in het het midden met cayennepeper maar laat aan alle randen nog ongeveer 2 centimeter vrij zodat de tape blijft plakken, dan schud je de peper die niet blijft plakken eraf en je plakt de tape op de buik of onderrug. Na een half uurtje trekt de pijn weg. Het klinkt raar maar bij mij helpt het. de peper geeft een warm gevoel, in warmtepleisters wordt ook vaak cayennepeper gebruikt. succes ermee.

5 0 1


Het schijnt dat een halve eetlepel roomboter met een halve eetlepel honing zou werken. Even warmmaken in een pannetje of magnetron en dan opeten. Zelf heb ik het nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker doen!

5 0 1


Elke maand had ik enorme PMS-klachten, sinds 2 maanden slik ik Sint Janskruid, krachtige capsules en merk dat de stemmingswisselingen, depressie voorafgaand sterk zijn verminderd.

5 0 0


Neem een kruik en vul deze met warm water leg het op je buik en leg je rustig in de zetel met een dekentje. Het helpt echt, je komt tot rust en de pijn trekt weg.

5 0 1


Ik had vroeger veel last van menstruatiepijn. Ik kreeg van mijn moeder altijd een kopje warme melk met nootmuskaat. Niet erg lekker maar had geen pijn meer. Kopje melk opwarmen, theelepel nootmuskaat erin, goed roeren en met kleine slokjes opdrinken

5 0 0


Heb jij ook altijd last van Menstruatiepijn? Ik heb thee en dat houd de buikkrampen tegen dus ook veel minder bloed. Meestal werkt het niet gelijk maar na een paar uurtjes ga je merken dat je veel minder naar de wc hoeft. Recept voor 1 liter/ 1 thermoskan ; - 1/2 tot 1 eetlepel vrouwenmantel (bij de natuurwinkel te halen) - 1/2 tot 1 eetlepel duizendblad,, Het werkt echt en het is op een natuurlijke wijze!

5 0 0