Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als je misselijk bent moet je cola met suiker drinken. Niet te snel achter elkaar maar om de 2 minuten slokje.

57 18

helpt dat echt?

1

Ik ben het meteen gaan proberen

0

Dit is echt waar! Helaas nu geen cola in huis :(

0

Helaas helpt dit absoluut niet wel voor een paar dagen maar daarna word het tien keer zo erg

0

Dat cola helpt tegen misselijkheid (tijdelijk) is een gouwe ouwe. Tijdelijk natuurlijk, het is geen geneesmiddel maar symptoombestrijding. Een paar slokken helpen bijvoorbeeld vaak bij auto/ lucht/zeeziekte. De toegevoegde suiker is erbij verzonnen, waarschijnlijk voor kinderen.

1

ik ben zwanger en ik kamp met ochtent misselijkheid nu heb ik weer cola gehaald en in de ochtent een slokje en het is over

0

best goed het lukte

0

Er zit zoiezo al veel suiker in cola, dus misschien is die extra suiker overbodig.

1

Bij mij werkt dat ook. Ik haal alleen wel de prik van de cola af. En kleine sipjes. Werkt echt!

1

Het werkt!

0

De suiker haalt het koolzuur uit de cola. Koolzuur maakt dat je sneller boert, waardoor je eerder geneigd bent te braken. Je hoeft maar een klein beetje suiker toe te voegen. Het werkt echt!

0

dit werkt echt! laatst was ik misselijk en ik heb het gedaan en ik had er al minder last van

0

Coca cola was vroeger gemaakt als medicatie tegen meerdere kwalen waaronder misselijkheid. Al zaten er in het begin bordeauxwijn in plaats van suikersiroop en ook zat er cocaïne in. Dit is op den duur aangepast door regelgeving en de wijn en cocaïne zijn uit het recept verdwenen. Daarom werkt Coca Cola ook beter dan andere cola merken. Tegenwoordig wordt het vooral als frisdrank maar ook onder andere als schoonmaakmiddel gebruikt. Het zuur in de cola zorgt ervoor dat je niet misselijk wordt wanneer je cola drinkt. Helaas lost dat zuur ook een hoop op, daarom is het ook niet echt gezond voor het lichaam om het veel te drinken.

0

Gewoon even de koude kraan snel open en dichtdoen, de cola gaat bruisen en weg is de prik. Beter als nóg meer suiker toevoegen. Ik doe dit al jaren omdat ik niet van prik hou en light drink.

0

Haha! Wat een onzin zeg. De suiker zorgt ervoor dat je hart voor een korte tijd sneller gaat kloppen, hier door verhoogt je bloeddruk en voel je je voor een korte tijd iets minder misselijk. Zodra dat is uitgewerkt komt je misselijkheid weer terug. In 250 ml cola zit gemiddeld al 26 mg suiker, dat zijn 6 suiker klontjes. Waarom zou je er nog twee bij in gooien? Je kan veel beter spa rood drinken met een klein beetje siroop.

0

Dit werkt echt! Ik zou het echter alleen doen bij autoritten en zo en als je thuis bent gewoon uit zieken👍

0

Werkt dit ook als je binnen een dag beter moet worden ik heb vanavond een etentje

0

Ik zou de suiker wel boven een wasbak toevoegen. Ik moet nu een nieuwe bank kopen.

0

Login om een reactie te geven: