Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Nachtmerries

Wat kun je doen tegen nachtmerries?

Er zijn manieren om van nachtmerries af te komen. Lees over deze manieren op Oma Weet Raad.

Salieplant helpt tegen nachtmerries

Koop een Salieplant. Pluk er een takje af en zet die in een glas water naast je bed. Pluk er voor het slapen gaan een blaadje af, vervrommel dat zodat de sappen gaan geuren en snuif die stevig op. Ik ben al bijna een jaar vrij van een nachtmerrie!! Elly

Tip #6875


Minder nachtmerries met citroenmelisse thee

Citroenmelisse thee drinken. Je koopt het gedroogd bij de reformwinkel en je zet er s' avonds een pot thee van. Ongeveer twee eetlepels op een pot. Zeker een kwartier laten trekken. Drinken met honing versterkt de goede eigenschappen. Het kruid werkt rustgevend en opbeurend. Ook krijgt men vaak positieve dromen erdoor. Nul komma nul bijwerkingen dus 100 procent veilig.

Gerko
Tip #11810


Nachtmerries voorkomen

Bij nare dromen moet je het van je af proberen te zetten en aan iets leuks denken. Wat je ook kunt doen is een glaasje warme melk drinken dit helpt tegen stress. Geloof me ik spreek uit ervaring. Als je er in bed niet uit komt is het ook goed om even uit bed te stappen, het licht aan te doen en even iets anders te doen om je gedachtes af te leiden.

Kunst
Tip #20010


Nachtmerries en warme melk

Ik vind nachtmerries echt heel erg vervelend. Ik merk aan mezelf dat ik nachtmerries krijg, wanneer ik teveel stress ervaar. Dat vind ik zeer vervelend en daarom kies ik ervoor om voor bedtijd rust te nemen. Dit doe door een lekker warm glaasje melk te drinken en mij niet druk te maken over alles. Op die manier merk ik dat het veel makkelijker word om alles van mij af te zetten. Ik heb zelf dan heel veel minder last van nachtmerries. Het is zeker aan te raden om uit te proberen wanneer je zelf volop last hebt van nachtmerries.

Monika
Tip #20914


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen