Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Nagelbijten Stoppen

Hoe kan ervoor zorgen dat je stopt met nagelbijten?

Bekijk hier de tips en ervaringen van anderen die helpen bij het stoppen met nagelbijten.

Stoppen met nagelbijten

Stoppen gaat niet zo snel -lak je nagels mooi zodat je niet wil bijten -realiseer je waarom je het doet -doe er citroensap op -koop nagellak met een vieze smaak Ik was ook een bijter maar nu niet, ik ga over een half jaar naar de middelbare en daar kan je met zulke nagels niet aankomen.

Tip #7670


Parfum

Spuit parfum op je nagels zodat je nagel bijten afleert. Iedere keer als je wilt nagel bijten proef je parfum, wat niet lekker is daardoor ga je het makkelijker afleren .

Bailey
Tip #21510


Zoek een alternatief

Zorg bij aandrang voor een alternatief, bijvoorbeeld een stressbal. Lak je nagels! Dan laat je het bijten misschien wel, want afgekloven nagellak is echt geen gezicht. Of hou je mond aan het werk; neem kauwgom of een pepermuntje, of knabbel op een wortel.

Susan Kokke
Tip #19893


Stoppen met nagelbijten door product

Nagelbijten stoppen kan behoorlijk lastig zijn. Daarom heb ik er een truc voor. Als ik het weer probeer, smeer ik er anti nagelbijt spul op. Zoiets kun je gewoon bij de drogist kopen. Het is erg makkelijk en je gaat dan echt niet meer zomaar je nagels bijten. Dat spul is namelijk heel erg bitter.

tipanoniem
Tip #20176


Nagelbijten stoppen met manicure

Ik beet altijd op mijn nagels. Sinds kort ben ik hier echter mee gestopt. Dit is gelukt door een manicure te nemen. Hierbij heb ik nepnagels genomen. Ik heb sindsdien niet meer op mijn nagels gebeten. Nepnagels zijn namelijk niet lekker om op te bijten. Elke keer als mijn nepnagels er af vallen, ga ik opnieuw naar de manicure.

Nico
Tip #21236


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen