Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Uitgedroogde nagellak

Als uw nagellak is uitgedroogd, doe er dan een of twee druppeltjes naggellakremover bij, even schudden en u kunt weer lakken.

1 0


Gelakte nagels onder koude kraan

Als je je nagels net hebt gelakt kun je het beste je handen onder de koude kraan houden, dan blijft je nagellak langer zitten.

Feline
0 0


Vooraf en achteraf doorzichtige nagellak

Wilt u dat uw nagellak niet verkleurd als u het op uw nagel aanbrengt? En dat het ook nog eens langer blijft zitten? Smeer eerst een laagje doorzichte nagellak op uw nagels. Laat het drogen. Daarna de gewenste nagellak, laat ook deze drogen. Als laatste nog een laagje doorzichte nagellak. Zorg er wel voor dat de (doorzichte) nagellak alléén op uw nagels komt en niet op de nagelriemen. Hierdoor kan de nagellak loslaten. Succes..!

Me
0 0


Bewaar nagellak in koelkast

Bewaar je nagellak in de koelkast, dan gaat hij veel langer mee.

Jill
0 0


Gebruik een basislak tegen verkleuren nagels

Als je je nagels gaat lakken, lak ze dan eerst met een basislak. Van meteen een heftige kleur kunnen je nagels verkleuren.

Jill
0 0


Stroperige nagellak

Is je nagellak strooperig geworden? doe er een paar druppels nagellakremover bij, daarna goed schudden, en klaar, als nieuw.

Isiz (nailart-styliste)
0 1


Nagels lakken volgorde

De beste manier om je nagels te lakken is om eerst een blankelak te gebruiken, daarna 2 dunne laagjes kleur en als laatste een top-coat. zo blijft de nagellak ook langer zitten! laat we tussen de laagjes door de lak goed drogen!

Isiz (nailart-styliste)
0 0


Lak nagels voor het douchen

Lak je nagels voordat je gaat douchen: door het warme water kun je gemakkelijk de randjes die buiten je nagel (dus op je huid of in de plooi tussen je huid en nagel) terecht zijn gekomen verwijderen!

Carola
0 0


Nail art met zilverfolie

Als je een nail art maakt en je gebruikt een stokje doe wat nagellak op zilverfolie de nagellak zal er niet doorheen lopen wat wel gebeurt bij papier als je klaar bent kun je de zilverfolie makkelijk opvouwen en weggooien. Het werkt heel goed.

Valerie
0 0


Nail art met NagellakPen

Als je een leuke nail-art wilt maken, koop dan een NagellakPen. Ik heb er zelf eentje, en die is fijn. Er hangt wel een prijsje aan de mijne. Maar je hebt ook goedkopere. Als je helemaal niks wilt uitgeven en wel een nail-art wilt, gebruik dan een satéprikker. Doe een beetje nagellak op een blaadje, en doop je satéprikker erin en lakken maar.

Meike
0 0


Verwijder nagellak niet met sateprikker

Haal je nagellak er nooit af met een sateprikker. Ze worden er broos en lelijk van.

0 0


Gebruik top coat

Als je je nagels hebt gelakt laat het dan drogen en doe er top coat overheen dan blijft het langer zitten. Veel succes

Rosa Blom
0 1


Gebruik base coat

Voordat je je nagels gaat lakken doe er dan een beetje base coat overheen dan verkleuren je nagels niet zo snel en als je nagels droog zijn dan kan je er nog wat top coat overheen smeren. Dan blijft de nagellak er wat langer op zitten. Roselin

Rosa Blom
0 0


Nagellak binnen 15 seconden droog

Ik heb de oplosssing om je nagellak binnen 15 seconden droog te krijgen! Hou je nagel met nagellak erop 10 seconden onder de koude stromende kraan, wacht nog even 5 seconden voor je er weer aan zit en klaar! Je nagel is kurkdroog. Ik doe dit zelf ook altijd en het werkt uitstekend.

Ymke
0 0


Nagellak bewaren in koelkast

Nagellak blijft glad en is makkelijk op te brengen als u het in de koelkast bewaard.

Rosa Blom
0 0


Donkere nagellak kan nagels geel maken

Rode of donkere nagellak kunnen uw nagels een beetje gelig maken. Breng daarom eerst een laagje doorzichtige nagellak aan.

Anoniem
0 0