Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Narcose bijwerkingen

Wat helpt er tegen bijwerkingen van een narcose?

Na een narcose voel je je vaak slaperig of moe. Het is belangrijk om daarom ook te rusten na een narcose. Bekijk hier tips van anderen over wat hen heeft geholpen.

Vitamine C helpt bij bijwerkingen narcose

Ik heb altijd erg last van bijwerkingen van algehele narcose, zoals duizeligheid, moeheid en desorientatie. Na mijn laatste operatie vond ik op internet deze tip: vitamine C. Ik heb een fles vitamine C tabletten gekocht en gedurende enkele dagen om de paar uur twee of drie ingenomen. Na drie dagen was ik weer helemaal helder.

Wendela
Tip #5795

Als je na een paar uur het gevoel hebt dat je een beetje in de narcose blijft hangen (suf/duizelig) dan kan een kopje thee met veel honing (of suiker) erg goed helpen.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.