Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Oedeem tips

Zijn er huismiddeltjes tegen oedeem?

Oedeem oftewel het vasthouden van vocht. Lees Oma's tips tegen oedeem.

Sap van aardappelen tegen oedeem

Sap van aardappelen. Schil een middelgrote aardappel, en snijd deze in dunne plakjes. Wikkel de aardappelschijfjes rond je handen en / of voeten waarbij je de schijfjes op hun plaats houdt met behulp van medisch gaas. Laat dit geheel ruim 30 minuten zitten, waarna je de aardappelschijfjes weggooit. Je kunt deze behandeling zo vaak herhalen als je nodig vindt. Eventueel kun je ook dunne plakjes komkommer gebruiken, als aardappelen niet voorhanden zijn.

Omaweetraad
Tip #16241
0 1

Steunkousen zijn de beste lange termijnsoplossingen. In principe is de tip hierboven een mix van steunkousen & aardappelen :) Ik denk dan ook dat dit wel goed werkt. Iemand ervaring mee?

0

Login om een reactie te geven:

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.