Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Slik consequent en flinke dosis magnesium. Helpt ontspannen en je hebt nergens last met van.

4 5 2 2


Masseer de benen en voeten goed met paardenbalsem voor het slapen gaan.

3 5 1 0


Vitamine B forte per dag 1 pil. Het ene merk is het andere merk niet. Test verschillende merken uit.

5 0 0


Bij onrustige benen helpt het om een stuk sunlight zeep tussen matras en onderlaken te leggen. Het heeft bij mij bijna 2 maanden geduurd voor het hielp maar ik ben nu voor 90 procent van de klachten af.

5 0 0


Het probleem zit in de rug! Ik heb jarenlang alles geprobeerd, ziekenhuis, fysiotherapie, zooltjes, massage, voeding etc etc. Binnen 30 min was ik geholpen. Mijn rug stond verkeerd waardoor er een zenuw bekneld zat. Laat je rug controleren. Ik ben al 2 jaar klachten vrij. En heb het ongeveer 5 jaar gehad.

5 0 0


Ga in de douche staan en zet je water op de koudste stand. Sproei het over je benen. Niet te hard duwen met het afdrogen van je benen, je benen moeten nog vochtig aan voelen. Je hebt er dan geen last meer van.

5 0 0


Sinds ik iedere dag een wandelingetje maak heb ik geen rusteloze benen meer.

5 0 0


Een vietnamese neuroloog zei mij dat ik geen hakken meer moest dragen. Daar ben ik acuut mee gestopt en daardoor zeker 10 jaar vrijwel geen onrustige benen meer gehad. Het is erfelijk, mijn oma had het ook.

5 0 0


Slik zelf magnesium s'avonds en heel belangrijk, slik een ijzer tablet. RlS oftewel onrustige benen komt door ijzertekort o.a.

5 0 0


Na slapeloze nachten van niet kunnen slapen omdat mijn benen zo onrustig waren. Kwam ik op verkoeling gel (menthol ed) dit werkte vrij goed. Maar de massage balsem werkt het beste. Trekt snel in. Ook als het midden in de nacht op komt. Voeten goed insmeren benen is een optie.

5 0 0