Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Opgeblazen gevoel

Wat helpt bij een opgeblazen gevoel?

Een opgeblazen gevoel in de buik komt regelmatig voor. Gebruik de tips van andere bezoekers van Omaweetraad.nl om hier vanaf te komen.

Cola helpt bij opgeblazen gevoel

Bij een opgeblazen gevoel, neem cola. Het is raar, maar bij mij werkt het heel goed. bij voorkeur geen light, maar de normale cola.

Loes
Tip #4178


Opgeblazen Buik Verhelpen

Als de darm in volume toeneemt door een infectie of door gasvorming is er sprake van een opgeblazen of opgezette buik. Er zijn ongelovelijk veel oorzaken van dit probleem. Dus ook een oplossing is niet eenvoudig te vinden. Het enige dat de boel een klein beetje kan verlichten is kamille thee en munt. Of Vezels ( bonen, peulvurchten, fruit met vezels: Banaan bijv. ) Dat kan in ieder geval voor dat kleine beetje verlichting zorgen wat je nodig hebt.

Jermaine
Tip #19602


Het drinken van meer water

Een opgeblazen gevoel kan erg lastig zijn. Er zijn regelmatig mensen die hier last van hebben. Ik dus ook. Ik wou weten waar mijn probleem vandaan kwam. Ik heb er direct werk van gemaakt. De truc die ik nu heb is meer water drinken. Op die manier ben ik een heel stuk minder opgeblazen en heb ik geen last meer van zo’n opgeblazen gevoel wanneer ik gedronken heb.

Joeri
Tip #20231


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen