Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Overgeven Stoppen

Wat kan je het beste doen om overgeven te stoppen?

Het is erg vervelend als je binnen een korte periode vaak moet overgeven. Ook bij kinderen kan het voorkomen dat ze vaak moeten braken. Hier vind je een verzameling van Oma's tips die gaan over 'overgeven stoppen'.

Stoppen met gal spugen

Overgeven is een vervelend iets, zeker als het doorgaat tot je gal spuugt. Dit kan je laten stoppen door in een glas een eetlepel suiker te doen, Dan voorzichtig coca cola erbij doen. Het helemaal laten uitbruisen! Dan rustig iedere keer een slokje nemen. Dit helpt dus alleen als je gal spuugt.

Deliwines
Tip #555
4 1
AA drank tegen braken

Mijn dokter zei eens nadat mijn dochtertje zo aan het braken was geweest om haar tussendoor energiedrank te geven (bijv.AA drank) daar zit álles in (vocht, zout, suiker enz) Niet teveel, maar gewoon slokjes om o.a het vocht in balans te houden.

An
Tip #5529
0 0
Cola drinken helpt om te stoppen met braken

Deze tip kreeg ik van mijn huisarts. Mijn zoontje van 2 hield niets meer binnen doordat hij steeds moest overgeven. Toen ik de huisarts belde gaf hij mij als tip om eens een paar slokjes cola te geven. En jawel, het overgeven was eindelijk over!

Miek
Tip #5847
0 0
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.