Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Overmatig zweten

Wat kan je doen om overmatig zweten tegen te gaan?

Zweethanden of okselzweet kunnen mensen behoorlijk belemmeren om over te komen zoals ze willen overkomen. Oma weet raad met overmatig zweten en heeft de volgende tips verzameld.

Syneo 5 helpt bij overmatig zweten

Vele jaren heb ik last gehad van overmatige transpiratie. Vele middeltjes geprobeerd, o.a. Odorex en een middeltje van de huisarts, maar niets hielp. Zelfs washandjes in shirtjes geplakt, om er voor te zorgen dat niemand de natte plekken zag... Maar heb nu HET middel gevonden. Het heet SYNEO 5 en is te bestellen via de drogist. Eens per week spuit je voor het slapen gaan 3x onder elke oksel en je blijft de hele week droog en geur vrij! Een flesje kost 19 euro, maar je doet er bijna 3 kwart jaar mee en je hoeft geen deodorant meer te gebruiken! Tevens ook geschikt voor zweetvoeten.

Monty
Tip #2772
5 0
Uiercreme verhelpt overmatig zweten

Was eerst je oksels met water en zeep, afdrogen en daarna insmeren met uiercreme, geen uierzalf.Even in laten trekken. Er zit een stofje in wat het tranpireren tegengaat. Helpt bij mij al jaren perfekt!

Marion
Tip #5716
0 0