Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Paracetamol oplossen

Hoe kun je het beste paracetamol oplossen in water?

Paracetamol oplossen in water heeft geen extra effect. Hoe u het ook inneemt het werkt hetzelfde. Het kan echter wel makkelijker zijn om in te nemen.

Paracetamol in warm water tegen pijn en koorts

Bij pijn koorts enz, los 2 paracetamols op in warm water, en ook warm opdrinken, werkt reuze snel.

Tip #1384


Vlekken oplossen met Paracetamol

Wist je dat paracetamol ook te gebruiken is als vlekken oplosser? Wellicht niet interessant voor tips hoe je paracetamol in water moet oplossen, maar toch wel interessant lijkt me!

Heb je vlekken in je kleding zoals rode wijn, pasta saus of wat dan ook. Houd een paracetamol onder de kraan, dan weekt deze wat in en smeer dit op de vlek. Herhaal dit totdat de vlek helemaal goed ingesmeerd is met het wit van het paracetamol en laat het een dag inweken. In de wasmachine doen op normaal programma en het is weer schoon :) !

Tip #6017


Oplossen in water met ranja

Mijn kinderen kunnen geen paracetamol door slikken. Nu heb ik daar een truc voor. Een paracetamol oplossen in water werkt prima. Als ze het dan vies vinden doe ik er een scheutje ranja bij. Zo kunnen mijn kinderen toch pijnstilling krijgen, zonder dat ze iets hoeven te gaan slikken.

Conny
Tip #20234


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen