Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Watje met kamillethee op geïrriteerde piercing

Piercing; als je piercing geirriteerd is, doe er dan een watje met een beetje slappe kamillethee op, beter als alcohol!

0 0


Tips behandeling ontstoken piercing

Als je piercing ontstoken is behandel het dan met een badje van zeezout en lauwwater.En gebruik sebamed zeep (blok)om onder de douche je piercing mee te wassen.Helpt perfect.

Pauline
0 0


Piercing in zwitsal babycreme

Is je piercing ontstoken? haal hem er dan even uit en doe hem in de zwitsal babyzalf/creme. een paar dagen herhalen 3x per dag en de onsteking is weg.

Margo
0 0


Niet je piercing eruit halen

Is je piercing ontstoken...? Nooit eruit halen! Stel dat het gaatje dichtgroeit, dan gaat de ontsteking erin zitten, is de ontsteking nog pijnlijker en gaat er waarschijnlijk niet meer uit!! BTW, als je een ontsteking hebt is het ook moeilijk evt. je piercing er weer in te doen.

Xxxx
0 0


Ontstoken piercing verhelpen met ibuprofen

Is je piercing ontstoken en werken middeltjes als soda, zout en kamillethee niet? Neem Advil 200mg iboprufen 2x per 4 uur. Binnen 24 uur zijn de symptomen als koorts weg en de ontsteking ook ver. Hij kan echter terugkomen! Neem dan contact op met je huisarts.

0 0


Unicara zeep helpt geïrriteerde huid door piercing

Is je piercing en/of de huid eromheen geïrriteerd/ontstoken? Spoel dan onder de douche 2x per dag met Unicura handzeep. Let wel op dat je 1 van de verzorgende pakt zoals Harmony, Balance of Sensitive. Eva :)

0 0


Ontstoken huid met babyzeep wassen en niet aanraken

Blijf je last houden van een oorpiercing of oorbel die steeds weer ontsteekt? Niet aanraken, tenzij je onder de douche staat of net je handen hebt gewassen. Er zitten altijd bacteriën aan je handen en daardoor ontsteekt het direct. Mocht het een beetje gaan onsteken, elke dag wassen met babyzeep, is zo weer oke! Helpt ook goed tegen een bultje dat achter de piercing kan onstaan.

Eike
0 0


Gedenatureerde alcohol op ontstoken piercing

Ontstoken piercing? Zelfs nadat hij al lang geleden gezet is? Ik gebruik gedenatureerde alcohol (70%). Pak een watje en doe er wat van de alcohol op en maar de plek van de ontsteking schoon. Elke dag, maar niet aan raken met de handen!

Esméed
0 0