Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Piriformis syndroom

Hoe kan ik het Piriformis syndroom behandelen?

Heb je wel eens last van een pijn in de bil en denk of weet je dat het komt door het Piriformis syndroom? Probeer wat tips van Oma te gebruiken en wellicht staat er een oplossing voor het probleem voor je tussen.

Pijn aan de billen!

Wie pijn aan de billen heeft moet veel bewegen! Hoe vroeger je aan de slag gaat met het weer en meer bewegen hoe beter dit soort problemen zijn aan te pakken.

Beppie
Tip #20839


Oefeningen doen

Online zijn super goede oefeningen te vinden die kunnen helpen bij de pijn. Je kan ze op verschillende sites vinden maar ook de fysio heeft hier goede oplossingen voor.

Pepijn
Tip #20842


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.