Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Pitriasis versicolor

Wat kan je doen tegen Pitriasis versicolor?

Pityriasis versicolor is een onschuldige huidaandoening (kleine verkleurde vlekjes) veroorzaakt door gist. Lees op Oma Weet Raad wat je hieraan kunt doen.

Pitriasis Versicolor verhelpen met dode zee modder

Pitriasis Versicolor is een huidgist die door witte of bruine vlekjes op het lichaam zorgt. Vaak denken mensen dat het een stukje pigmentloze huid is. Pitriasis kan verholpen worden door een antibioticakuur maar ook door de huis in te smeren met Lamisil!! De pitriasis verdwijnt als sneeuw voor de zon en om een nieuwe infectie voorkomen kunt u het beste zeep met dode zee modder gebruiken!

Hen
Tip #3933

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.