Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een pleister verwijderen van een kinderhuidje kan erg pijnlijk zijn. Ik had gehoord van aceton maar dat bijt ook op zo"n tere huid. Wij hebben massageolie gebruikt. Langzaam over de pleister wrijven totdat de randjes van de pleister loslaten. Werkt perfect en je kindje heeft geen pijn!

5 0 0


Het verwijderen van plakrestjes van een pleister op de huid gaat fantastisch met een watje besprenkelt met nagellakremover.

5 0 0


Om pleisterresten te verwijderen gebruikte mijn moeder altijd een wat wasbenzine op een doekje. Met wat azijn schijnt het ook te kunnen.

5 0 0


Het verwijderen van plakresten van een pleister, ga met boter over de resten heen en wrijf zo de resten van je huid af zonder dat het irritatie geeft of dat er een schrale plek over blijft.

5 0 0


Van de kraamverzorgster kreeg ik de geweldige tip om pleisters in te smeren met vette creme (sudocreme, Bepanthen). Ruime tijd laten intrekken en de pleister komt vanzelf los.

5 0 0


Resten van pleiters kan je verwijderen met nagellakremover op een watje, maar ik vind nagellakremover zo stinken, toen kreeg ik van iemand de tip dat het ook met een beetje babyolie kan! (eventueel op een watje) en warempel, het gaat perfect!

5 0 0


Om de plakresten van pleisters te verwijderen helpt babyolie erg goed. Even wat babyolie op watjes doen en je wrijft het zo van je huid. En je huid word meteen lekker verzorgt door de babyolie.

5 0 0