Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Reisziekte

Wat is een natuurlijk middel tegen reisziekte?

Als je dure reispilletjes wilt voorkomen en een alternatief tegen wagenziekte wilt gebruiken, dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je Oma’s tips die helpen bij reisziekte.

Peterselie op je borst bij reisziekte

Hebt u last van reisziekte? Plak verse peterselie op je borst (voor dames kan dit in je bh gestoken worden), zo heb je geen last meer van reisziekte. Deze tip gekregen van iemand die het ook gebruikt voor zijn hond, de hond had reisziekte en moest altijd braken in de auto, nu plakken ze altijd peterselie op zijn borst en hij heeft nergens meer last van.

Johanna
Tip #3477
0 0
Stabielste plek in het voertuig

Als u last heeft van wagenziekte en pilletjes werken niet. Dan kunt u om te beginnen in het stabielste deel van het vervoersmiddel gaan zitten (voorin de auto of bus, in het midden van een boot en tussen de vleugels van een vliegtuig)dan kunt vervolgens ook nog proberen als u rechtshandig bent om een watje in uw linker-oor te stoppen en als u linkshandig bent stopt u het in uw rechter-oor. Als het niet werkt kunt u het watje nog een beetje vochtig maken. Nog een tip, als u in de auto of bus zit moet u eens proberen om door de voorruit te kijken en in de verte staren. Als u door de zijruit kijkt flitst alles namelijk erg snel voor bij.

Maartje
Tip #1425
0 0
Pepermunt of kauwgom helpt bij reisziekte

Heeft u last van reisziekte neem dan pepermuntjes of kauwgom mee. De frisse smaak in de mond zorgt ervoor dat de misselijkheid verdwijnt.

Marcia
Tip #1742
0 0
Hansaplast achter elk oor

Vanaf kinds af aan heb ik last van reisziekte. Toen is ons verteld dat we achter elk oor op het rotsbeen een klein stukje Hansaplast moesten plakken, (daar zit het evenwichtsorgaan) en ik heb NOOIT meer last gehad van reisziekte.

Leonie Tichelaar
Tip #1774
0 1
Houd een aardappel vast tegen reisziekte

Neem een doorgesneden aardappel in de hand doorgesneden gedeelte tegen hand palm en aardappel vast houden u bent meteen van reisziekte af werkt echt vele er al mee geholpen.

Marij
Tip #4279
0 0
Kauwgom kauwen bij wagenziekte

Als je kauwgom in je mond doet en daarop kauwt helpt het (bij mij in ieder geval) goed tegen de wagenziekte.

delinde2011
Tip #8067
0 0
Gember helpt tegen reisziekte

Gekonfijte gember helpt tegen reisziekte.

Tip #8615
0 0