Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Rode huid

Hoe kom ik van de roodheid in mijn gezicht af?

Roodheid in je gezicht kan een vervelend gezicht geven en kan soms ook zorgen voor jeuk. Als je zoekt naar een oplossing voor dit probleem, bekijk dan eens de tips die Oma voor je heeft.

Mijn ervaring met rode vlekken op mijn gezicht/wangen

Ik heb de al ong een half jaar geleden rood naast mijn neus ook een beetje schilverig en jeuk aan de ene kant is het minder dan aan de andere kant in de avonds wat minder in de ochtend wat meer (ik maak mn gezicht goed schoon) ik had een half jaar geleden er dan maar vaseline opgedaan nee dat hielp niet toen maar olie helpt ook niet weten jullie wat tips? Ik wil graag van deze rode vlekken in het gezicht af. De volgende tip hielp mij goed:Ik had hetzelfde als wat jij hebt denk ik, dit kan nog veel erger worden, ( rudolph the red nose reindeer ) en dan kom je er lastig van af. Ik ben naar de dermatoloog gegaan en die heeft me ROC Calmance aangeraden. 3 x daags smeren tot het weg is en dan nog twee (!) weken. Als je dit smeert met Uiercreme en Ginseng creme ben je er zo van af. Stop met je gezicht wassen, dat maakt het juist nog kapotter allemaal.

Tessa93
Tip #19928


Alcohol

Rode wangen kan je krijgen doordat je met regelmaat alcohol drinkt. Door de inname van alcohol verwijden je bloedvaten en krijg je dus rodere wangen. Als je hier last van hebt, probeer dan eens te stoppen met alcohol drinken en misschien werkt het goed.

Eden
Tip #19929


Niacinamide creme

Zie bovenstaande creme. Er is bewezen dat deze crème werkt tegen zowel pigmentvlekken, rimpels als rode wangen.

Amael
Tip #19930


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen