Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Rood oog

Is er een huismiddel tegen rode ogen?

Een rood oog, of bloeddoorlopen ogen, kan komen door onder andere vermoeidheid, stress of een bepaalde irritatie door droge ogen, een allergie, een ontsteking of iets anders. Op deze pagina vind u tips van anderen voor bepaalde huismiddelen of handigheidjes die kunnen helpen tegen rode ogen. Het is belangrijk om contact op te nemen met de huisarts bij pijn, verminderd zicht en lichtgevoeligheid.

Probeer niet te wrijven in rood oog

Als je gaat wrijven wordt de rode irritatie versterkt, dus probeer van je ogen af te blijven, hoe moeilijk dat soms ook is.

Oma Jeltje
Tip #18041

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt op lossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.