Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Rosacea verminderen

Wat is Rosacea en hoe kan je het verminderen?

Rosacea zijn de bekende rode bultjes, puistjes en bloedvaten die te zien zijn op de hoofdhuid. Je kunt het op vele manieren verminderen. Denk aan het vermijden van zonlicht, kou of wind. Bekijk deze tips die gaan over rosacea verminderen.

Propolis helpt tegen rosacea

Ik heb dit jarenlang gehad. Tot couperosa aan toe. Alles geprobeert, niks hielp. Toen propoliszeep en propoliscreme bij een imkerwinkel gehaald. Binnen 2 weken een gezonde, gladde, pijnloze huid.

Gradie
Tip #15025


Rosacea verminderen

Aangezien ik liever geen antibiotica slik voor een hoofdzakelijk cosmetische aandoening (ja, soms kun je er ook psychisch onder lijden), heeft jaren van zoeken mij tot het volgende gebracht: Gezicht wassen met Blackmud-zeep (Zarqua 8 euro), daarna Argan huid-massage olie (earth-line best duur 18 euro maar ik doe 3 maanden met een flesje) het liefst in combinatie met een lypf-dreinage massage voor het gezicht, je kunt op youtube zoeken naar "Tanaka facial massage 2" ze laten daar zien hoe je die zelf kan doen. De massage zorgt er bovendien voor dat vocht ophopingen en rimpeltjes verminderen, en het is ontspannend dus stress verminderend wat voor veel rosacea patienten ook erg belangerijk is, echt geweldig vind ik. Het lijkt misschien een heel program maar uiteindelijk kost het je misschien een kwartier extra per dag. Ik hoop van harte dat meerdere mensen iets aan deze tips hebben.

Solveig
Tip #5056


Rosacea verminderen met propliszeep

Propliszeep zal rosacea kunnen verminderen. Vele mensen hebben dit al zo ervaring. Ik heb het een keer gelezen en ik dacht dat het misschien aan te raden valt voor mensen die er echt heel veel last van hebben.

Kiki
Tip #20920


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.