Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Aangezien ik liever geen antibiotica slik voor een hoofdzakelijk cosmetische aandoening (ja, soms kun je er ook psychisch onder lijden), heeft jaren van zoeken mij tot het volgende gebracht: Gezicht wassen met Blackmud-zeep (Zarqua 8 euro), daarna Argan huid-massage olie (earth-line best duur 18 euro maar ik doe 3 maanden met een flesje) het liefst in combinatie met een lypf-dreinage massage voor het gezicht, je kunt op youtube zoeken naar "Tanaka facial massage 2" ze laten daar zien hoe je die zelf kan doen. De massage zorgt er bovendien voor dat vocht ophopingen en rimpeltjes verminderen, en het is ontspannend dus stress verminderend wat voor veel rosacea patienten ook erg belangerijk is, echt geweldig vind ik. Het lijkt misschien een heel program maar uiteindelijk kost het je misschien een kwartier extra per dag. Ik hoop van harte dat meerdere mensen iets aan deze tips hebben.

Solveig
0 0


Ik heb dit jarenlang gehad. Tot couperosa aan toe. Alles geprobeert, niks hielp. Toen propoliszeep en propoliscreme bij een imkerwinkel gehaald. Binnen 2 weken een gezonde, gladde, pijnloze huid.

Gradie
0 0