Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een aanvulling: Draag katoenen ondergoed wat goed kan ademen!

5 0 0


Drink dagelijks een flesje yacult. Sinds ik dit drink (een jaar), heb ik geen last meer gehad.

5 0 0


Na jaren (!) last eindelijk iets dat werkt bij mij; geen tampons meer maar menstruatiecup gebruiken en monolaurinezuur gebruiken! Is een voedingssupplement. Wilde het delen omdat ik weet hoe er niets tegen helpt maar dit werkt bij mij.

5 0 0


Breng tampon in, gedrenkt in yoghurt. Jeuk verdwijnt dan snel. Advies van mijn huisarts! Het werkt!

5 0 0


Voor een hardnekkige vaginale schimmelinfectie, gebruik dagelijks een vaginale douche. Lauw water gemengd met een aantal (ca. 6) tea tree druppels. Na een aantal dagen verdwijnt de infectie.

5 0 0


Eet dagelijks een tablet vitamine C 1200. Vornamelijk de week voor de menstruatie is het belangrijk. Heb er gelukkig nooit meer last van gehad

5 0 0


Ik krijg altijd schimmel infectie naar antibiotica gebruik dan altijd een tampon in de yoghurt gedoopt binnen een dag is de vaginale schimmel infectie weg.

5 0 0


Om te beginnen: inlegkruisjes weggooien! Deze zijn echt funest! Daarna je echt grondig laten behandelen door een arts. Het is al eerder vermeld. Deze schimmel, de candida, is gevaarlijker dan je denkt! Als deze niet goed wordt bestreden, kan het vele ernstige ziekten veroorzaken. Ik heb er ME door gekregen. Door een aangepast dieet is deze schimmel onder controle te krijgen. Daarnaast spoelen met lauwwarm water, uitwendig het liefst zonder zeep, anders vaginale wasemulsie.

5 0 0