Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Schrale billen

Wat kun je doen tegen schrale billen?

Na lichamelijke inspanningen (wandelen, hardlopen, wielrennen etc.) heb je wel eens last van schrale billen. Dit kun je doen om schrale billen aan te pakken.

Wonderpoeder voor schrale plekken

Bij baby s schrale billen,schaafwonden of pijntjes bij kinderen. gebruik t al jaren en bij ons heet t wonderpoeder.Zelfs m n dochter van 12 zweert er bij!!

Karin
Tip #4410


Schrale billen na lang lopen

Ik heb wel eens last van schrale billen gehad. Ik smeer er altijd een crème op die het soepel houdt. Op die manier verkoelt het en geneest het wat sneller. Ik heb er dan wat minder last van, dan wanneer ik het maar gewoon laat zitten. Als ik het laat zitten kan het zeerder gaan doen of heb ik meer neiging om er bijvoorbeeld aan te gaan krabben.

Bok
Tip #20247


Sudocrème tegen schrale billen

Na een lange tijd gelopen te hebben, is de kans aanwezig dat je last krijgt van schrale billen. Dit is natuurlijk niet zo prettig. Gelukkig is het mogelijk om sudocrème te gebruiken tegen schrale billen. Sudocrème is bij bijna elke drogist wel te vinden.

Feber
Tip #21270


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen