Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Sint Janskruid bijwerkingen

Wat voor wisselwerkingen heeft sint Janskruid allemaal?

Van Sint Jans Kruid is bekend dat er veel wisselwerkingen met andere medicijnen zijn. Lees over ervaringen van gebruikers van Oma Weet Raad.

Sint-janskruid in strijd met sommige geneesmiddelen

St jansz kruid is een opbeurend middel maar als je het gaat gebruiken ga dan eerst in overleg met je apotheek, er zijn geneesmiddelen die een wissel werking hebben met dit kruid. kijk hier mee uit!!!!

Stella
Tip #3851
0 0
Sint-janskruid niet in combinatie met anticonceptiepil

Dit middel in combinatie met de anticonceptiepil zorgt ervoor dat de pil niet meer betrouwbaar is! Dus tenzij je zwanger wilt worden.. LET OP!

Maartje
Tip #5701
0 0
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.