Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Sint Janskruid bijwerkingen

Wat voor wisselwerkingen heeft sint Janskruid allemaal?

Van Sint Jans Kruid is bekend dat er veel wisselwerkingen met andere medicijnen zijn. Lees over ervaringen van gebruikers van Oma Weet Raad.

Sint-janskruid in strijd met sommige geneesmiddelen

St jansz kruid is een opbeurend middel maar als je het gaat gebruiken ga dan eerst in overleg met je apotheek, er zijn geneesmiddelen die een wissel werking hebben met dit kruid. kijk hier mee uit!!!!

Stella
Tip #3851


Sint-janskruid niet in combinatie met anticonceptiepil

Dit middel in combinatie met de anticonceptiepil zorgt ervoor dat de pil niet meer betrouwbaar is! Dus tenzij je zwanger wilt worden.. LET OP!

Maartje
Tip #5701


Sint janskruid gebruiken

Sint janskruid bijwerkingen zie je erg veel. Het is dan misschien een idee om buiten de zon te blijven. Ikzelf krijg daar dan minder last van. Je bent namelijk toch wat meer gevoelig voor dat soort dingen dan wanneer je niet in de zon komt. Dat vond ik wel zeer belangrijk om te weten voor het gebruiken van dit kruid.

Rogers
Tip #20252


Droge mond als Sint Janskruid bijwerkingen

Op het moment dat ik thee van Sint Janskruid drink, krijg ik vaak een hele droge mond. Dit vind ik een hele vervelend bijwerking om last van te hebben. Dit komt omdat het niet al te prettig is om last van te hebben. Echter kunnen deze bijwerking niet al te heftig zijn. Hierom kan het alsnog prettig zijn om gebruik te maken van Sint Janskruid. Dit komt omdat het een soort natuurlijke antidepressiva is.

Marietje
Tip #21275


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.