Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Slappe halshuid

Wat kan je doen bij een slappe halshuid?

Bekijk hier de tips van Oma Weet Raad die kunnen helpen bij een slappe huid in de hals.

Doe tarwekiemolie op slappe halshuid

Een slappe halshuis een nachtmerrie voor iedere vrouw. Doe er af en toe tarwekiemolie op.

Tip #587


Tips voor een slappe halshuid

- Als je ouder wordt neemt de elasticiteit van je huid af. Als je één of twee keer per week de halshuid ontdoet van dode huidcellen, dan zullen rimpels niet alleen minder zichtbaar zijn, het verbetert ook de structuur van de huid en laat de huid er frisser uitzien. De huid van je hals blijft natuurlijk wel teer, dus kies voor een niet te grove scrub en wrijf zachtjes over de huid. Heb je een erg droge huid, doe het dan minder vaak. Te vaak exfoliëren kan je huid extra uitdrogen. - Doe oefeningen om de huid van je hals stevig te houden. Met die oefeningen oefen je de spieren waardoor ze meer volume krijgen bovendien stimuleer je de aanmaak van collageen wat de huid elastisch houdt. - Slapen op je rug ! Je gezicht en nek verfrommelen niet en je gaat zo ook die vouwlijnen op je borst tegen.

Tip #15254


Slappe halshuid verhelpen met tarwekiemolie

Tarwekiemolie kan je helpen een minder slappe halshuid te krijgen. Het helpt bij mij uitstekend, dus het is een kwestie van kijken wat je zelf fijn vind of je het wilt gaan gebruiken. Op die manier weet je zeker dat je uiteindelijk niet snel een hele slappe huid krijgt. Een hele slappe huid is zeer vervelend en daarom kies ik ervoor om er direct wat aan te doen.

Ruby
Tip #20922


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen