Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als de baby last heeft van smetplekken omdat je deze plek niet goed kunt afdrogen smeer hier een heel dun laagje maïzena op en binnen twee à die dagen is het helemaal over . Dit helpt tevens tegen hele erge jeuk alleen moet je hier een klein beetje aan het badwater toevoegen.

Petra
0 0


Met babyolie wat op een watje doen en dan de plooien of achter de oren hiermee schoonmaken, Het is zacht voor de huid en je kindje heeft minder last dat je plekken behandeld. Oren doe ik ook altijd met een beetje babyolie aan de wattib en dan schoonmaken.

Roelie
0 0


Smeer de plekjes in met sudocreme. Binnen een dag zijn de plekjes verdwenen.

0 0


Ik heb al jarenlang overgewicht en helaas daardoor ook smetplekken door transpiratie. Vooral onder mijn borsten was het vreselijk pijnlijk. Ik doe nu sinds jaren dagelijks een deodorantroller onder mijn BH doorhalen en ik heb er NOOIT meer last van gehad. Heb je smetplekken op andere plekken zoals je lies gebruik dan een deospuitbus. Maar een roller is beter want dat is zachter voor je huid. Het werkt geweldig en ik heb nooit meer pijnelijke plekken hoe warm het ook is.

Carmen
0 0


Bij smetplekken (bv onder de borsten) kun je zinkzalf en/of sudocrem erop smeren. 2x per dag schoonmaken met een washandje en de crème erop smeren. Bij mij is het na 2 dagen al bijna weg! Als de plekken weg zijn ga ik talkpoeder proberen.

Loes85
0 0