Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Spastische darm

Wat zijn huismiddeltjes als je last hebt van PDS?

Bestaan er huismiddeltjes die kunnen helpen bij het prikkelbare darm syndroom (PDS)? Bekijk de ervaringen van andere bezoekers van Oma Weet Raad.

Vermijd gefermenteerde voor spastische darm

Spastische darm is een verzamelnaam voor bepaalde aandoeningen van de darm. Wat helpt het te verminderen ( ik heb dat na jarenlange ervaring en adviezen van verschillende doktoren en alternatieve artsen): Zo weinig mogelijk gefermenteerde producten, bijv. kaas, yoghurt, geen koolzuurhoudende dranken. Het heeft ook een duidelijke psychische component. Zelfhypnose of meditatie is hier ook goed voor.

Hans Oosterwegel
Tip #3649

Hallo ik heb last van EEN spastic he dikken darm En heb Vanmiddag bij kruitvat Iberogast gehaald Is op naartuurlijke basis.laat u Weten of het Goed werkt.

Een prikkelbare darm (PSD) is op te lossen via meer beweging en minder stress. Daarbij moet er natuurlijk ook goed gegeten worden.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.