Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Drink thee gezet van notenblad.

5 0 0


Eet biergistpillen. Dit helpt tegen onzuiverheid in het bloed en zorgt er voor dat de puist binnen de kortst mogelijke tijd verdwenen is.

5 0 0


Pluk de bladeren van de brede weegbree, goed wassen en afdrogen. Bladeren kneuzen en als compres op de steenpuist doen en met watten afdekken.

5 0 0


Snijd een aardappel doormidden, schraap met een mesje het hart van de aardappel eruit. Doe dit scraapsel op een gaasje plak dit vast met leukoplast of een grote pleister op de steenpuist/ontsteking en laat een nacht inwerken. Vuil trekt in het aardappel schraapsel en volgende ochtend weg druk en pijn zonodig herhalen. succes gegarandeerd.

5 0 0


Neem een stukje verse ui. Plak het op de puist en na 2 dagen is er helemaal niets van te zien, ik geloofde het ook niet tot ik het probeerde. Echt de moeite waard.

5 0 0


Uitdrogen met tandpasta. Nachtje laten zitten en zo nodig herhalen.

5 0 0


Bij een steenpuist een stukje ontbijtspek erop leggen en afdekken met een gaasje. De volgende dag is de puist rijp en trekt het ontbijtspek hem zo leeg.

5 0 0